UG “Ponišavlje”: Anketno proučavanje u oblasti turizma

Narodna čitaonica „BRATSTVO 1869“ iz Ćustendila u svojstvu partnerstva sa Opštinom Vidin, Bugarska i Udruženjem građana „Ponišavlje“, iz Pirota, Srbija, organizuje proučavanje teme pod nazivom: „Mogućnosti i izazovi za pružanje kvalitetnih turističkih usluga i proizvoda u transgraničnom regionu“. Inicijativa je u okviru projekta „JAČANJE TURISTIČКOG PREDUZETNIŠTVA I PROMICIJA USLUGA – STEPS“, sufinansiranog od strane
Evropske unije u okviru Programa transgranične saradnje Interreg – IPP Bugarska – Srbija 2014 – 2020. g.
Cilj proučavanja je da se izradi analiza i ocena stanja turističkih usluga i proizvoda u transgraničnom regionu Bugarska – Srbija i na toj osnovi, donošenje preporuka o poboljšanju, uključujući kvalifikacije personala, marketinga i reklame, kao i preduzetništva u turističkom sektoru.
Proučavanje obuhvata okruge transgraničnog regiona – u Republici Bugarskoj: Vidin, Montana, Vraca, Sofija, Pernik i Ćustendil i u Republici Srbiji: Bor, Zaječar, Niš, Toplica, Pirot, Jablanica i Pčinja.
Proučavanje je namenjeno predstavnicima okružnih i regionalnih organa vlasti, organima lokalnih vlasti, poslovnoj zajednici, organizacijama civilnog društva, obrazovnim i nastavnim organizacijama, lokalnom stanovništvu, turistima, gostima i drugim zainteresovanim stranama.

Link u vezi sa proučavanjem na bugarskom jeziku:
https://www.surveyrock.com/ts/DP6NN7
Link u vezi sa proučavanjem na srpskom jeziku:
https://www.surveyrock.com/ts/DRAW37
Linkovi će biti u funkciji do 23:30 sati 10.06.2020. g.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.