Javni poziv – Fond za energetsku efikasnost Grada Pirota

Dana 12.07.2019. Komisija za raspodelu sredstava za sufinansiranje aktivnosti iz Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za energetsku efikasnost Grada Pirota za 2019. godinu, objavila je JAVNI POZIV za učešće na Javnom konkursu za sufinansiranje aktivnosti iz Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za energetsku efikasnost Grada Pirota za 2019. godinu.

Predmet ovog Konkursa je javno prikupljanje prijava za realizaciju aktivnosti iz Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za energetskuefikasnost Grada Pirota za 2019. godinu i to:

  • Aktivnost sufinansiranja izrade projektne dokumentacije koja obuhvata sufinansiranje izrade elaborata energetske efikasnosti minimalno za pet (5) objekata. Visina iznosa je do 50% ukupne vrednosti sa PDV-om, maksimalno do 20.000,00 dinara sa PDV-om po objektu.
  • Aktivnost sufinansiranja mera unapređenje sistema daljinskog grejanja koja obuhvata sufinansiranje radova na ugradnji delitelja troškova na unutrašnjoj toplotnoj instalaciji minimalno za tri (3) grupa kupaca sa zajedničkim predajnim mestom. Visina iznosa je do 50% ukupne vrednosti sa PDV-om, maksimalno do 633.333,00 dinara sa PDV-om po predajnom mestu.

Sve informacije mogu se dobiti u prostorijama Gradske uprave Grada Pirota, ul. Srpskih vladara 82, u kancelariji 18 ili na telefon 305 518.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *