Vladičin Han najbolja lokalna samouprava u regionu

Zbog razvojnih potencijala, oživljavanja industrije i energičnog rukovodstva, Opština Vladičin Han dobila je priznanje “Kapetan Miša Anastasijević”. Među 20 nagrađenih u oblasti preduzetništva i društvenog stvaralaštva u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu, su predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković, kao i Opšta bolnica Leskovac.

U Leskovcu su danas uručena priznanja za uspešne pojedince i preduzeća iz Jablaničkog i Pčinjskog okruga, koji su, prema ocenama žirija, postigli najviša dostignuća u privrednim i društvenim delatnostima.

Nagrada za najbolju lokalnu samoupravu otišla je u Vladičin Han zbog, kako je obrazloženo, razvojnog potencijala, energičnih ljudi i rukovodstva, koji su u prethodnom periodu “oživeli” industrijsku zonu u ovoj opštini.

Priznanje je preuzeo predsednik Opštine Goran Mladenović, koji kaže da nagrada pokazuje da su, kako njegov tim, tako i svi dobitnici, dobro obavljali svoj posao u prethodnom periodu.

Ova nagrada pokazuje da smo svi mi dobro radili svoj posao u prethodnom periodu. Na nama je sada obaveza da budemo još bolji i da još više rada i truda uložimo na poslovima koji su nam dodeljeni. U ime svih dobitnika, hvala na ukazanom poverenju i priznanju – rekao je Mladenović.

Nagrade dodeljuje Preduzeće za trgovinu, marketing i propagandu “Media Invent” iz Novog Sada, u saradnji sa univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu i Privrednom komorom Vojvodine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *