Nagradni konkurs EuroMjuza – Neka se čuje i tvoj glas

Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je nagradno muzičko takmičenje EuroMjuza, sa idejom da podrži i predstavi široj javnosti talentovane ljude koji vole evropsku muziku. Iz dobro poznatih razloga Evrovizija se ove godine ne održava, a takmičenje EuroMjuza koje se odvija na instagramu je jedan od načina da uživamo u omiljenim evrovizijskim hitovima.

„Ako slušaš i voliš da pevaš evropsku muziku, imamo vrlo zanimljiv predlog za tebe. Snimi video sa jednom od pesama sa Evrovizije ili sa područja zemalja članica EU i osvoji vaučer u vrednosti od 1.000, 500 ili 250 evra za muzičku opremu“ poruka je učesnicima.

Kako bi neko učestvovao/la na takmičenju treba da uradi sledeće:

Publika glasa za svog favorita na instagramu.

Glasanje se završava 3. juna u 23:59, kada će biti napravljen presek – ukupno sedam videosnimaka sa najvećim brojem lajkova (glasova) ulazi u finale koje će se održati u Beogradu, u nedelju 7. juna.

Finale će biti uživo emitovano na FB stranici @EUSrbija. Tokom finalne večeri, finalisti će biti u prilici da uživo izvedu pesmu koja im je omogućila ulazak u finale. Polovina glasova dolazi od publike koja će moći da glasa za svog omiljenog izvođača putem FB stranice, a drugu polovinu predstavljaju glasovi žirija.

  1. nagrada: vaučer u vrednosti od 1.000 EVRA za muzičku opremu
  2. nagrada: vaučer u vrednosti od 500 EVRA za muzičku opremu
  3. nagrada: vaučer u vrednosti od 250 EVRA za muzičku opremu

Svi finalisti dobiće utešne nagrade.

Detaljna pravila konkursa

Leave a Reply

Your email address will not be published.