KONKURS ZA VOLONTIRANJE U OKVIRU SAJMA STIPENDIJA 2017

Donator: Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu
Rok za prijavu: 01.09.2017.
Grad: Beograd
Država: Srbija
Oblast: Društvene nauke, Ekonomija, finansije, Jezici, književnost, Medicina, stomatologija,…
Nivo obrazovanja: Srednja škola
Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata tokom oba dana, učešće je uzelo preko 60 predstavnika različitih institucija učesnica, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.
Okupljamo novu sjajnu ekipu koja će ove godine zajedno sa nama napraviti još bolji sajam za svoje mlađe i starije kolege. Posetioci sajma će ovog septembra saznati više o različitim mogućnostima za nastavak studija i usavršavanje tokom studija u našoj zemlji i inostranstvu, i to iz prve ruke, od predstavnika institucija koje dodeljuju stipendije, i dobiti odgovore na pitanja u vezi sa  uslovima, načinom prijave i rokovima za konkurisanje.
Ukoliko želite da budete deo ove priče, imate vremena tokom septembra, priključite se organizacionom timu Sajma stipendija koji se održava 27. i 28. septembra u prostorijama Rektorata (Studentski trg1).
Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu do 1.septembra 2017.godine, a prijavu možete popuniti na sledećem linku:
Počevši od 6. septembra Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu će organizovati niz sastanaka tokom kojih će se odabrani kandidati upoznati detaljnije sa projektom i svojim zaduženjima u okviru različitih timova (tim za promociju, logistiku, itd.). Nakon završetka Sajma stipendija svi volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *