Ane Golubović pravi unikatne modele garderobe

Ana Golubović, koja je završila Više dizajnerske škole u Beogradu uspešno se bavi izradom unikatnih komada garderobe na ručnom razboju. Njena inspiracija su etno motivi i šare pirotskog ćilima, koje uspešno spaja sa modernim trendovima. Ana od skora vrši izradu unikatnih podnih prostirki tako što reciklira staru garderobu, koja umesto na smetlištu, dobija novi život zahvaljujući Aninim kreacijama.

Ana je svoje prvo iskustvo u modnom dizajnu stekla u nekadašnjem Prvom Maju u Pirotu kao modni kreator, a za svoje kreacije dobila  je i prestižnu nagradu –  “Srebrna Košuta” za modni dizajn na Sajmu Mode u Beogradu.

Njeni planovi su da proširi proizvodnju, obezbedi posao za još kreativnih žena.

-Planovi su da nastavim sa svojim kreativnim angažmanom i dizajniranjem, s tim da se proizvodnja proširi, da u tome učestvuje više žena, da to što kreiram bude zastupljenije negde na našem tržištu, da se napravi neka veća radionica-kaže Golubovićeva.

Ana je član Gradske organizacije penzionera i uz veliku saradnju i podršku predsednika Jovana Nikolića i članice Upravnog Odbora Gradske Organizacije penzionera u Pirotu dr Srebre Kostić radi na promovisanju GOP-a u funkciji PR-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *